©  Foto:

Nymindegab Familie Camping

Omgivet af klitplantage og natur finder du Nymindegab Familie Camping. Her vil du opleve en helt en unik ro tæt på Vesterhavet og Fjorden. På Campingpladsen er det let at holde fri med dem du holder af. 

Kun 1 km til Vesterhavet og tæt på Ringkøbing Fjord, i rolige og meget børnevenlige omgivelser, finder du Nymindegab Familie Camping.

Området byder på mange muligheder for aktiviteter og udflugter som vandre- og cykelture, badning, windsurfing, fiskeri, hesteridning, museer m.m. 

På pladsen bydes familien velkommen med moderne faciliteter, og skøn Vesterhavs-natur helt ind på pladsen.

På Nymindegab Familie Camping er det både muligt at leje eller tage sin egen campingvogn med. Derudover tilbydes der også hytter og 2-etagers telte til udlejning på Campingpladsen.

Der tilbydes masser af læ og hyggekroge, 3 servicebygninger med en sauna. 

På campingpladsen finder du også japansk inspireret minigolf, hvor du kan udfordre familien til en spænende omgang minigolf.

Udover dette har campingpladsen også en legeplads som er centralt beliggende midt på campingpladsen. Her kan børnene hurtigt få nye venner, og der er både hoppepuder, rutsjebaner, legestativer, gynger, sandkasser og mulighed for mange timers leg og sjov. Ydermere har pladsen også dyrefolde med dværg geder, som meget gerne vil have besøg og klappes.

På pladsen finder du også en ny servicebygning med familierum, babyrum og handicaptoilet.

 
Nymindegab Familie Camping er beliggende 8 km fra Nørre Nebel, og har alt til den perfekte familie campingferie.

 

Få mere information på Nymindegab Familie Campings hjemmeside