©  Foto:

Østrup Turridning

Østrup Turridning tilbyder rideture på gode islandske heste i fantastisk smuk natur.

Østrup ligger 12 km nord for Faaborg i den bagerste del af de højdedrag, som kaldes "De Fynske Alper". I området er der både skov, strand og åbent land. Terrænet er meget kuperet. Her findes flere af Fyns højeste punkter f.eks. Trebjerg og Lerbjerg, den største sø, Arreskov sø, hvorfra Odense å starter, samt øens største skovområder.

Svanninge Bakker, som er Alpernes officielle navn, har en meget smuk og unik natur. Fra de mange bakketoppe har man den flotteste udsigt over Helnæsbugten og det Fynske Øhav. Der kan arrangeres kortere ture, en dags ture, weekendture og ride ferier. Alle kan være med. Du får selvfølgelig en grundig instruktion inden start, og tempo samt pauser tilrettelægges efter deltagernes ønsker og forudsætninger.

Vi har heste til begyndere, til børn, og til dem der vil have flere udfordringer. Alle vores heste er venlige, har tillid til mennesker, og først og fremmest er det gode tøltere, der gider gå frem. Vi tager kun et begrænset antal kunder ind, så hvis man vil sikre sig en bestemt dato, skal man bestille i god tid.