Gå til indhold
©  Foto:

Orø Kro

Historisk charme og romantik på øen Orø.

Orø Kro blev opført omkring 1720 på øen Orø. Den lille ø på kun 14 km2 byder på smuk og uspoleret natur, samt ægte ø-hygge, ikke mindst på Orø Kro.

Den historiske kro ligger lige ved øens kirke, fordi det oprindeligt var præstefruen der tog initiativ til at bygge kroen. Siden har kroen skiftet ejer flere gange, indtil den i 2017 blev købt af den nuværende ejer, entreprenør og ingeniør Michael Kousted.

I dag serveres der gourmet afstemt efter sæsonen og traditionelle danske retter. Øen er beliggende kun 30 minutters smuk sejltur fra Holbæk eller kun 6 minutters sejlads fra Hammer Bakke i Vestsjælland. 

Kroophold på Orø Kro

Drømmer du om en miniferie i idylliske og historiske omgivelser, så book et kroophold på Orø Kro. Vælg mellem flere forskellige kroophold, som f.eks. overnatning 3-retters menu eller overnatning med en 4-retters sæsonbevidst menu inkl. vin. 

Se kroophold på Orø Kro: oroekro.dk 

Arrangementer på Orø Kro

I løbet af året arrangerer Orø Kro en masse arrangementer, der har musik, god mad og kroens charmerende omgivelser til fælles. Kom f.eks. med til grillaften fisk- og skaldyrsaften eller vildaften. 

Se arrangementer på Orø Kro: http://oroekro.dk/da/arrangementer/