©  Foto:

Overnatning i Skandinavisk Dyrepark

Slå lejr i parken og sov i dyrenes verden med familien, klassen eller vennerne! I Skandinavisk Dyrepark er der mulighed for at sove i sametelt eller at overnatte i shelter.

Overnat i Lavvu, et sametelt

Overnatning foregår i en Lavvu, som er samernes svar på en tipi. Der er plads til ca. 30 sovende personer i det store sametelt - er I flere, kan I rejse jeres egne telte på lejrpladsen. Lejrpladsen ligger centralt i parken - tæt på legepladsen, Mammutcentret og havørnene.

Skandinavisk Dyrepark har sammensat et spændende program, som både giver jer tid på egen hånd og med jeres guide.
I skal på aftentur i parken med guiden og stifte nærmere bekendtskab med dyrene, som lever her. Lad guiden fascinere jer med de mange gode historier fra parken eller prøv kræfter med det lærerige orienteringsløb "Jagten på ledetrådene". Uanset, hvad I aftaler med guiden, så kan I sagtens glæde jer!

Overnat i shelter

Er I udemennesker eller har I bare lyst til at prøve noget nyt? Så er en nat i shelter måske noget for jer! Overnatning foregår i shelter på lejrpladsen midt i parken, hvor I er tæt på brunbjørne, krondyr og havørne.

Hvert af de 3 shelters har plads til 8 personer, og på lejrpladsen findes et udekøkken med spiseplads og en bålplads med mulighed for madlavning over åben ild.

Skandinavisk Dyrepark har sammensat et spændende program, som både giver jer tid på egen hånd og med jeres guide. Som noget helt unikt, kommer I bag bjørnekulissen, hvor guiden bl.a. viser jer bjørnenes vinterhi og lader jer komme ekstra tæt på de store hanner ved stalden, når de får deres sene eftermiddagssnack.

#skandinaviskdyrepark #visitdjursland #visitaarhusregionen