©  Foto:

Påskeferie på Koldkrigsmuseum Langelandsfort

På Koldkrigsmuseum Langelandsfortet er påskeferien fyldt med spændende aktiviteter for både børn og voksne.

Påskeferien på Koldkrigsmuseum Langelandsfortet lover en spændende og lærerig oplevelse for hele familien. Så sæt kryds i kalenderen og glæd jer til en uforglemmelig påske på fortet!

Gratis Rundvisninger

Den 28. og 29. marts kan besøgende nyde en gratis rundvisning på museet kl. 14.00. Det er en fantastisk mulighed for at lære mere om museets historie og de forskellige udstillinger. Entréen skal betales, men rundvisningen er gratis.

Tur i Den Militære Gruppevogn "Daffen"

På de samme dage som rundvisningerne tilbydes ture i den militære gruppevogn "Daffen". Det koster kun 20 kr. per person at deltage. Det er en unik oplevelse at komme ind i vognen og få et indblik i dens funktioner. Dog bør man være opmærksom på, at der kan være akutte tekniske problemer, der kan påvirke tilgængeligheden af ture.

Pølsevogn og Middagsmad i Restaurant Fodkold

Fra den 28. til den 31. marts, kan besøgende nyde lækre pølser fra Fortets pølsevogn. Derudover er restaurant Fodkold åben, hvor man kan få en dejlig middagsmad. Det er den perfekte mulighed for at styrke sig under besøget.

Spion for en Dag

Hele ugen kan børn under 18 år deltage i "Spion for en Dag"-aktiviteten. Dette indebærer at snige sig rundt på fortets store område og udføre spændende opgaver, som kræver snilde, opmærksomhed og listighed - nøjagtigt som en rigtig spion! Hvis deltagerne klarer opgaverne, venter der endda en lille præmie som belønning.