©  Foto:

Peking Restaurant

Peking Restaurant er beliggende ved Ringkøbing Havn med udsigt over den smukke fjord, og lystbåd havn. I restauranten finder du en stor luksusbuffet med mange lækre kinesiske retter tilberedt af restaurantens erfarne og veluddannede kokke. Peking Restaurant sætter en ære i årstidens råvarer, samt veltilberedte retter. 

Peking Restaurant er en Kinesisk restaurant, der har en fantastisk placering med udsigt til fjorden og lystbåd havnen.

Restauranten tilbyder den største luksusbuffet i byen, som består af: 20 forskellige lækre varme retter, hot pot buffet og en frisk salatbar.

Restaurantens indretning og design er en kombination af det antikke og moderne, hvor der er plads til 110 spisende gæster. Kom og spise sammen med familien og venner og del en oplevelse, som er værd at huske på.

Restaurantens retter er tilberedt af erfarne og veluddannede kokke, som leverer specialiteter inden for kinesisk madlavning.

Peking Restaurant gør en ære i at bruge årstidens råvarer. Servering af veltilberedte menuer eller a la carte er naturligvis også en del af den service som restauranten tilbyder. Peking Restaurant modtager gerne selskaber til bryllup, konfirmation og fødselsdagsfest.

Der er gode muligheder for parkering.