©  Foto:

Pension Ellegaard

Beliggende på den idylliske gamle bondegård Ellegaard fra 1747 ca. 7 fra Assens, 2 km fra skov og strand.

Pension Ellegaard – når en overnatning også godt må være hyggelig. Kåret som Superhost hos Air BnB. Charmerende lille gæstehus på 50 m2 fordelt i 2 plan. Beliggende på den idylliske gamle bondegård Ellegaard fra 1747 ca. 7 fra Assens, 2 km fra skov og strand. Det lille gæstehus er perfekt til 2 personer men rummer fint op til 5 overnattende gæster. 

Pension Ellegaard ligger tæt på indkøb (1000 m), skov og Aa strand (2 km) og det hyggelige Assens (5 km) samt i omgivelser, der byder på masser af aktiviteter (Ridning, fiskeri, MTB ruter, skinnecykling, masser af loppefund og lækre brugskunst forretninger og meget mere).

Book din overnatning her

Det lille hus indeholder bad, køkken, stue med 2 sovepladser samt 1. sal med 3 sovepladser. Stilen er holdt i enkel, lys og moderne stil. Egen indgang samt adgang til den dejligste have og mark med heste, får, hund, kat og høns. Alt sammen i omgivelser, der er med til at skabe en stemning fyldt med landlig ro, fred og hygge.

Så hvad enten du kommer i bil, på cykel, til fods eller på hest, så glæder vi os til at byde dig velkommen – hele året rundt.

Priser:
1-2 personer/nat - inkl. linned og håndklæder kr. 650,00
Ekstra person/nat - inkl. linned og håndklæder kr. 150,00 (i alt 5 personer)

Det lille hus indeholder:

  • Føntørrer
  • Wifi
  • TV med masser af kanaler
  • Kaffemaskine & Elkedel
  • Gryder, potter og pander

 

Bike Friends (se her)

Betaling
Kontant betaling/mobile pay ved ankomst
Eller bankoverførsel efter aftale.