©  Foto:

Restarant Evald K

Restaurant Evald K er placeret i centrum af Musholm med direkte udsigt til Storebælt og det fantastiske kystlandskab. Stemningen er uformel og autentisk, og vi bestræber os altid på at give en unik madoplevelse. For uden god mad kan man ikke præstere, tænke eller nyde livet. Restauranten har et moderne fleksibelt madkoncept, der kan matche alt fra erhvervslivets konferencebehov til NGO-verdens lowcost-modeller, og fokus er altid på velsmagende mad med brug af mindre salt, mindre sukker flere fibre og lokale råvarer.

Restaurant Evald K lægger vægt på tilgængelighed, sundhed og ærlighed. Vi tager udgangspunkt i sæsonens råvarer og traditioner, og tilstræber – hvor det er muligt – at benytte økologiske råvarer fra lokale fødevareproducenter inden for en radius på 100 km for at sikre så lav miljøbelastning som muligt.
Med undtagelse af sødt og sandwich findes alle retter i store og små versioner, der både kan nydes som børne-, for-, hoved- eller deleretter. I receptionen kan du desuden købe et udvalg af vores simre- og tavleretter, som kan varmes på bål, i feriehuset eller tages med hjem.

Om sommeren er der mulighed for at få serveret maden på den udendørs terrasse, så man kan opleve solnedgangen eller nyde kaffen mens børnene leger på græsplænen.