©  Foto:

Restaurant COZY

Nyd god mad med udsigt til Lillebælt hos Restaurant COZY.

Restaurant COZY - god mad i maritime omgivelser

Hos Restaurant COZY kan du nyde en god madoplevelse kun et stenkast fra Lillebælts blå bølger.

Med udsigt til Lillebælt og Marina Fredericia

Restaurant COZY ligger på kanten af havnebassinet på Marina Fredericia med udsigt til lystbådhavnens flotte både og skønne Lillebælt.

Høj kvalitet, gode råvarer og hyggelig stemning

Hos Restaurant COZY får du serveret god mad fra bunden lavet af friske råvarer. Maden er af høj kvalitet og der er altid en hyggelig stemning i restauranten, som er indrettet med maritimt islæt.

Restaurant COZY har også en helt fantastisk overdækket terasse, hvor du kan nyde din mad i sommervarmen til lyden af Lillebælts bølger.

Find menukortet her!

Planlæg dit næste selskab eller fest hos Restaurant COZY

Restaurant COZY afholder også større arrangementer som fødselsdage, konfirmationer og lignende. Kontakt Restaurant COZY og planlæg din næste fest!

Mangler du en helt unik selskabslocation? Book fantastiske Restaurant Hannerup Skov!

Overfor Restaurant COZY ligger den helt unikke og utrolig smukke gamle skovpavillion Restaurant Hannerup Skov. Restaurant Hannerup Skov er en del af Restaurant COZY og kan bookes til selskaber og fester. Den romantiske pavillion er særligt populær til fx bryllupper og barnedåb og er en af områdets mest unikke locationer. 

Læs mere om Restaurant Hannerup Skov her!

Tæt på Fredericias kultur, natur og historie

Restaurant COZY ligger ikke langt fra motorvejen og tæt på Fredericia, så du kan nemt kombinere en lækker middag med fæstningsbyens mange oplevelser. Uanset om du er til kultur, natur eller historie kan du finde det hele Fredercia.

Læs mere om Fredericias mange oplevelser her!

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#cozyfredericia #visitfredericia