Grøn oplevelse
©  Foto:

Restaurant The Harbour

Restaurant The Harbour er indrettet supermoderne, maritimt, minimalistisk og med et internationalt tilsnit.

Restaurantens interiør er forskudt i tre plan, designet specielt til de fantastiske lokaliteter. Indretningen fremtræder indbydende og varmt med sit spændende materiale valg: Mørke Wengé gulve, lyse vægflader, cremefarvede lædermøbler, borde med detaljer i krom og stål. Buffet-øer med spændte sejl badet i indirekte belysninger. Intime sofagrupper omfavnet af store loft stukaturer i rødt er blot nogle eksempler på Restaurantens helt specielle stemning og indretning. Baren midt i Restauranten skal opleves som den ligger omgivet af meter høje vin reoler i glas.

I restaurant The Harbour, kan 226 personer nyde deres morgenmad med den enestående udsigt ned gennem Københavns havn. Om aftenen er der så mulighed for at se byen sætte lys fra første parket.
Fra Restauranten er der via balkonerne adgang til Konference afdelingen som har plads til i alt 160 personer. I såvel Restaurant som Konference afdeling er der et helt særligt lys indfald fra de store vindues partier. Alle 9 eksklusive mødelokaler af varieret størrelse byder på en unik og sjælden kombination af lys og vand.

Menukortet har hentet inspiration fra det dansk/ internationale køkken, garneret med et meget omfattende vin og drinks kort.