©  Foto:

Restaurant Pondus

Restaurant Pondus ved åen i Aarhus er Michelin-restauranten Substans' lillebror, og deres svar på en dansk økologisk bistro - og også Restaurant Pondus er med i Michelins Nordic Guide 2023 som Michelin Bib Gourmand oplevelse. 

Restaurant Pondus

Pondus kombinerer det bedste fra det danske køkken med den hjemlige og afslappede atmosfære fra den franske bistrostil. Det enkle og moderne måltid nydes i hyggelige omgivelser, som er indrettet rustikt, og derfor er med til at understøtte den gode afslappede stemning, som kendetegner Pondus.

Om sommeren er der mulighed for at sidde udenfor og nyde byens liv. Menuen skifter med sæsonerne, og har altid fokus på velsmag. Her kan man vælge mellem a la carte, dagens tre-retters eller Ponduspakken. Vinen bliver indkøbt hos små europæiske producenter og er også i en vid udstrækning økologisk.

Bib Gourmand

Restaurant Pondus fik en Bib Gourmand i Guide Michelin Nordic Countries 2022, som gives for kvalitetsmad til rimelige priser.

Det økologiske spisemærke i sølv

Restaurant Pondus har modtaget det økologiske spisemærke i sølv. Det betyder, at mellem 60-90 procent af restaurantens mad og vine er økologiske.

Se, hvad andre deler på Instagram

#restaurantpondus #visitaarhus #visitaarhusregion