Gå til indhold
©  Foto:

Rønne Nordskov Camping

Familieplads beliggende direkte til fineste sandbadestrand. Hvad enten du kommer med eget cykeltelt eller 7 meter campingvogn, har vi en plads til dig. Vælger du blot at pakke kufferten og ønsker at leje, kan vi tilbyde komfortable hytter eller campingvogne. Der er noget for enhver smag og pengepung.

Kommer du med eget telt eller campingvogn, skal du vide at vore pladser ikke er nummererede. Du vælger med andre ord selv din plads.

Vi har områder for lette campister hvor biler ikke har adgang, teltpladser hvor bil eller cykel kan parkeres ved teltet, og el-pladser til campingvognen hvor bilen naturligvis parkeres ved siden af campingvognen.

Vores plads henvender sig til gæster, der sætter pris på fred og ro, uden unødig gøgl, tant og fjas. Øen byder på så mange oplevelsesmuligheder, at det er rart at have en fredelig base at vende hjem til.


Vælger du Rønne Nordskov Camping, er du tæt på alt på øen. Det perfekte udgangspunkt for udflugter til hele øen, enten du er selvtransporterende, eller vil køre med rutebil.

Velkommen til Rønne Nordskov Camping.


Share your wonders: