©  Foto:

Salling Camping

En hyggelig familie campingplads i Nordsalling tæt på skov, strand og Limfjorden. 

Salling Camping

Salling Camping er en lille hyggelig familiecampingplads, som ligger i Sallings skønne omgivelser med skov, strand og udsigt over Limfjorden. Du finder Salling campingplads ved at bevæge dig ca. 22 km nord for Skive i retningen mod Fur.

Salling Camping er en charmerende familiecampingplads, hvor du altid kan finde en lille hyggekrog. Skal der i stedet forbrændes noget krudt af, findes der petanquebane, boldbane, stor legeplads med klatretårn, gynger og hoppepude. Til lidt koldere dage er der et hus med indendørsaktiviteter, såsom PlayStation, bordtennis og legehjørne – hvor I også kan nyde jeres mad. 

Salling campingpladsen ligger ca. 800 m. væk fra Limfjorden, hvor der er en fin badestrand med badebro. I Limfjorden er der også gode muligheder for at fiske, som du kan rense oppe på campingpladsens friluftkøkken. I nærområdet kan du også finde gode vandre- og cykelruter, som Salling camping gerne vil hjælpe med at arrangere, så du får den mest oplevelsesrige tur.   

Er du derimod til flere lokale oplevelser, så ligger Salling Camping tæt på seværdigheder som Jesperhus Blomsterpark, Jenle, Spøttrup Borg, Kalkgruberne i Mønsted, Skive og Mors

Information

For kontakt, åbningstider eller mere information om Salling Camping: Salling Camping