Hotel Scheelsminde - Hovedbygning

Scheelsminde Hotel & Gastronomi

Foto: Foto: Familien Bühlmann
Overnatning
Hoteller
Oplev herregårdsstemning midt i Aalborg på Hotel Scheelsminde, som byder på lidt af hvert – lige fra gastronomi på højt niveau til festlokaler, konferencefaciliteter og afslapning med pool og spa.  
Adresse

Scheelsmindevej 35

9200 Aalborg SV

Kontakt

E-mail:scheelsminde@scheelsminde.dk

Telefon:98 18 32 33

fax:98183334

Hotel Scheelsminde er beliggende i et roligt villakvarter omgivet af en stor park. Hotellet er ejet af Familie Bühlmann og er både hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, oplevelsescenter m.fl. Derudover tilbyder hotellet 90 værelser, hvoraf nogle er handicapvenlige og med eget køkken, petanquebane og swimmingpool.

Med mulighed for flere typer ophold som f.eks. gourmetophold og golfophold er der mulighed for at finde det, som passer til dig. Om det er fordybelse i hotellets bibliotek eller en cykeltur, byder herregården på en masse spændende oplevelser.

Hotel Scheelsminde er dannet i 1808 af Justitsråd Chr. Paul Scheel, der i dette år fik kgl. bevilling til at oprette en gård ved sammenlægning af fem fæstegårde. Herregården fungerede tidligere som landbrug, og blev til hotel, restaurant og konferencecenter i 1960, ejet af Bühlmann Jensen.

Læs mere om Herregårdshotellet Scheelsminde i Aalborg…

Adresse

Scheelsmindevej 35

9200 Aalborg SV

Facilities

Bar

Hund tilladt

Indendørs swimmingpool

Internetadgang

Mødefaciliteter

Kapacitet: Senge (146)

HORESTA

★★★★

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af