©  Foto:

Shelterplads Trunderupskoven

Ud over at overnatte i sheltere, kan man nyde sin medbragte mad i madpakkehuset, tilberede mad på en af bål- og grillpladserne, køre på mountainbike, fiske i søen eller slippe hunden fri i hundeskoven

Området tilbyder mange friluftsmuligheder.

Øst for Haarby finder du Trunderupskoven. Her findes der 2 shelterpladser, hvoraf det ene ligger ved Spejdergryden og det andet ligger nær Trunderup Søen. Begge med tilhørende bålpladser.

Trunderupskoven er et kuperet areal med skov, sø og overdrev. Terrænet gør det svært for gangbesværede og barnevogne at nå til de 2 shelters, men der er mulighed for at komme frem til madpakkehuset som ligger ved søen. 

Områder byder på mange friluftoplevelser. Man har mulighed for at køre på mountainbike på en mountainbikerute der er 6½ km lang, der snor sig gennem tæt skov og åbne strækninger. Det er et godt begynderspor. fiske i søen, tage hunden med i hundeskoven som ligger tæt på, og selvfølgelig nyde madpakkehuset eller bålstedet. 

Hver onsdag eftermiddag og den første lørdag i måneden vil der være rollespil omkring søen. 

Pladsen ejes og drives af Assens Kommune.

Shelterne kan bookes her

Hvis du skal afholde et større arrangement i skoven og evt. låne nøglen til toilettet, så skal du søge tilladelse ved Assens Kommune