©  Foto:

Sixt biludlejning

Hos Sixt kontoret i Billund lufthavn står personalet klar til at rådgive og vejlede dig omkring biludlejning i Billund, og du kan vælge enten at booke en lejebil på forhånd, eller tage kontakt til personalet i butikken og få deres ekspert hjælp til at vælge den udlejningsbil der er perfekt til dig og din familie

Biludlejning i Billund

Kom og oplev børnenes paradis i lejebil fra Sixt biludlejning

Biludlejning i Billund kan give dig den frihed og fleksibilitet som du har brug for, for at få en god ferie, og hos Sixt biludlejning står personalet klar til at besvare alle de spørgsmål du må have omkring hvordan biludlejning i Billund i praksis fungerer, omkring sikkerhed, om lejebiler kommer med GPS og børnesæder og så videre. Uanset hvilke spørgsmål du har omkring biludlejning i Billund og valg af lejebiler, så står Sixt Biludlejning klar til at assistere dig.

Book din lejebil og kør direkte fra Billund lufthavn

Det kan virke uoverskueligt at skulle give sig i kast med offentlig transport når man har børn med på ferien, og det er her hvor biludlejning i Billund for alvor bliver praktisk. Sixt biludlejning har kontor i Billund lufthavn, og det betyder for dig der flyver til Billund, at du og hele din familie kan hoppe direkte ind i en af de mange udlejningsbiler fra Sixt biludlejning i Billund, lige så snart I har forladt lufthavnen med jeres kufferter. Det er ingen svær sag at køre fra Billund lufthavn til centrum, og I vil hurtigt bemærke at Legoland er nabo til lufthavnen, så I kan være strategiske omkring jeres ruteplanlægning når i bruger en af udlejningsbilerne fra Sixt biludlejning.

Populære udlejningsbiler hos Sixt biludlejning i Billund

Nissan Qashqai eller Renault Scenic station cars der er et oplagt valg af lejebil til hele husholdningen. Ford Transit eller Opel Vivaro til den store familie der har masser af bagage, er denne type lejebil perfekt. Den praktiske og elegante Fiat 500 er lejebilen der kan tage den lille familie vidt omkring i Billund og omegn.

Oplev Billund i lejebil fra Sixt Biludlejning

Legoland er blot en af de mange attraktioner der trækker folk verden over til Billund, men det er bestemt ikke det eneste I kan opleve når i har lejet en bil. Nogle af de mest populære oplevelser i Billund er vandlandet Lalandia, eller prøve den ultimative oplevelse med biludlejning i Billund, med en tur i Givskud Zoo hvor I kan tage på safari i egen lejebil. Hos Museumsgården Karensminde bliver I taget tilbage til gammeldags landbrug hvor der er mulighed for at opleve fritgående dyr, klipning af får og geder, træværksted og meget mere. Med biludlejning i Billund kan I komme vidt omkring og få en ferie der byder på et væld af oplevelser i jeres udlejningsbil. 

Høj sikkerhed og kvalitet i lejebiler fra Sixt biludlejning i Billund

For Sixt biludlejning er sikkerhed og kvalitet er noget der betyder meget når det kommer til biludlejning i Billund. Hos Sixt biludlejning er personalet opmærksomme på din families behov for sikkerhed og tryghed, i og med i rejser med børn, og derfor bliver det gjort klart at biludlejning i Billund via Sixt biludlejning har stor fokus på netop dette. Til det formål finder du de familiesikre lejebiler som kan imødekomme jeres behov. I kan tage kontakt til Sixt biludlejning nu, og booke en udlejningsbil med det samme, eller få rådgivning omkring valget af lejebil.

Kontoroplysninger:

Ankomsthallen, Billund Lufthavn

Åbningstider:

man-fre: kl. 08:00 - 23:30

lør: kl. 08:00 - 15:00

søn: kl. 08:00 - 23:30

Helligdage: kl. 08:00 - 23:30

 

*24 timers returnering