Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference - Restaurant

Som en oase på den jyske hede finder man Sinatur Skarrildhus - hotel og konferencecenter. En nænsomt restaureret herregård midt i en enestående rhododendronpark ved Karstoft Å, der nærmest indbyder til ro og eftertanke. 

Restauranten på Skarrildhus har udsigt til den stemningsfyldte gård og om sommeren åbnes dørene for servering ude, og om vinteren laver de bål. Kokkene er inspireret af det nordiske køkken og laver hjemmelavede specialiteter helt fra bunden. Alt bliver tilberedt af sæsonens friske og helst økologiske råvarer. Med stor respekt for naturen hentes råvarerne så tæt på som muligt. Restauranten på Sinatur Skarrildhus byder desuden på unikke oplevelser med gastronomi og natur hen over året. Du finder både rolige, afslappede oplevelser og oplevelser af den mere aktive slags. 

Ejendommens knapt 500 ha. åbner rige muligheder for naturoplevelser i skoven eller på hede og eng langs Skjern Å.
Arealet bruges ofte til teambuilding, kanoture, å-fiskeri samt gå eller løbeturer på afmærkede stier eller oplevelser med naturvejleder m.m.

Moderne, velindrettede konferencefaciliteter, som er velegnede til hold med 5-150 deltagere. Smukke lyse lokaler, hvoraf de fleste har parkudsigt.

Stor fleksibilitet og opfyldelse af specielle ønsker. Sammen skaber vi en klar aftale og vore engagerede medarbejdere er med til at sikre et vellykket ophold eller arrangement. Hvad enten man er hotelgæst, kursist eller kursusarrangør er man i professionelle hænder.

Af forskellige kulturelle attraktioner i området kan nævnes: Deep Forest Art Land - Skovsnogen (kun 3 km. fra Skarrildhus), Laksen - Land Art, HEART Museum of Contemporary Art, ”Elia” et imponerende kunstværk af Ingvar Cronhammar, Carl-Henning Pedersen & Else Alferts Museum, Brunkulslejrene i Søby m.m.

Hund må medbringes på dette hotel, mod et tillæg på kr. 200,00 pr. nat.

Ved større arrangementer/selskaber er der også åbent søndag.
Ring gerne i forvejen hvis I ønsker at spise i restauranten.