©  Foto:

Skivemødet

Der er vitaminer til hjernen og kulturelle oplevelser, når Skivemødet sætter fokus på Et Danmark i Balance den 20.-21. maj 2022.

Tilværelsen uden for de store byer har en masse at byde på. Summen finder du i nedkogt form på Skivemødet – et talerør for at få et Danmark i Balance.

Skivemødet byder på to dage med debatter og aktiviteter. I programmet er bl.a. erhvervsinteressante samtaler, festlige indslag med sang og fællesspisning og kulturelle oplæg med humor. Indslagene sætter fokus på alt det gode, der rører sig indenfor erhverv, bæredygtighed, kultur, oplevelser og livet i al almindelighed udenfor de menneskefyldte bastioner.

På Skivemødet er noget for alle: For dig, der vil lære og blive klogere. For dig, der vil underholdes og opleve. For dig, der vil vide mere om livet i yderkanten og om de idéer og initiativer, som fører os ind i fremtiden.

Skivemødet foregår i stemningsfulde rammer på Strandtangen Skive – omgivet af blå Limfjord og grøn bøgeskov.

Skivemødet varetages af Foreningen for Branding Skiveegnen. Det første Skivemøde fandt sted i 2018 med stor succes og medieopmærksomhed. Her var fokus lokalt. I 2019 var fokus nationalt, og i 2021 er blikket også rettet internationalt.

Du kan læse mere om Skivemødet på deres hjemmeside: Skivemødet