Slagter Bertelsen

Foto: Holstebro Turistbureau
Aktiviteter
Shopping
Adresse

Nørregade 11

7500 Holstebro

Kontakt

E-mail:slagterbertelsen@gmail.com

Telefon:9742 0457

fax:9740 2014

Slagter Bertelsen finder du i Nørregade i Holstebro. Her handles udelukkende handler med dansk kød. Alt er hjemmelavet – også de røgede varer. Her finder du skinker, stege, rullepølser, spegepølser og mange flere udskæringer med kvalitetskød.

Slagter Bertelsen er kendt for Holstebro Skinken, som han har lavet siden 2002. Kødet er udvalgt af særlige jyske grise, som er større end normalt, hvilket sikrer en god marmorering og mørkere farve. Det er en familiehemmelighed, hvilke krydderier, der er brugt. Men opskriften på skinken har fundet inspiration sydpå, der gør kødet dejligt mørt, ikke for salt og saftigt. Kødet tørsaltes i 5 uger med salt og krydderier, inden det hænges til modning og letrøges. I alt er skinken ca. et år undervejs, og den vendes for hver uge under modningen.

Kødet fra de lækre gourmetskovgrise er særligt velegnede til grillsæsonen. Grisene har haft et dejligt frilandsliv, hvor de har fået lov til at rode i skovbunden. Masser af frisk luft og motion gør grisene glade og udvikler deres muskler, som er forudsætningen for godt kød.

Hos slagteren er du altid sikret mørt oksekød, da alt oksekød kommer hjem til butikken som hele dyr. Efter hygiejnekontrol hænges kødet til modning i eget kølerum og udskæres til lækre bøffer og stege, når kødet er helt i top. 

Adresse

Nørregade 11

7500 Holstebro

Facilities

Delikatesser

Specialforretninger

Følg på:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro