©  Foto:

Søegaards Vinhus

Velkommen til Søegaards Vinhus - en lille hyggelig specialbutik i Adelgade, Skive med atmosfære og kvalitetsvarer på hylderne.

Søegaards Vinhus

Her lægges der stor vægt på detaljerne, både hvad angår indretning og sortimentet i butikken. De har bevaret den hyggelige gamle købmandsbutik, og du fornemmer med det samme den gode stemning og duft af kaffe når du træder ind.

De har et stort udvalg i vine fra hele verden, og et bredt sortiment i spiritus. De udvælger hver en vare på hylden selv – med omhu og dedikation for vores varer. De lægger lige ledes vægt på at have lokale og danske varer på hylderne. På den måde er deres varer unikke og de støtter samtidig passionerede folk i branchen.

De fortæller også gerne om både vinen, de forskellige flasker spiritus og de andre varer de har på hylderne.

Prøv deres Søegaards kaffe – Byens bedste kaffe til byens bedste pris, hvor de maler den på deres store kaffemølle inden du får den med hjem.

I butikken har de også byens største udvalg af piber og tobakker.

Arrangementer i butikken

De holder en del arrangementer både i butikken og ud af huset. Blandt andet vinmesse i Skive Theater, Gin-Skattejagt, Rosé-Festival, romsmagninger, ginsmagninger, whiskysmagninger, gin-banko og vinsmagninger.

For mere information

Du kan læse mere om Søegaards Vinhus på deres hjemmeside: Søegaards Vinhus