©  Foto:

Sorø sø camping

Hyggelig campingplads med mange muligheder, centralt på Sjælland.
En plads med ro og atmosfære, krydret med en bred vifte af muligheder. Campingpladsen er en familieplads, hvor nærvær og hygge er nøgleordene.

Vi har som mål at skabe rare og hyggelige rammer i forbindelse med opholdet i Sorø, og ad den vej opnå det optimale udgangspunkt for pitstop og ferieoplevelser på Sjælland.

Vi tilbyder
Overnatning i campingvogn, autocamper, telt, feriehytter, lejligheder, Gøglervogn, retrotelte og værelser.


Highlights
Egen café, hjemmebagt morgenbrød fra eget bageri, afterski, fiskeri, badesø, tæt på E20 (afkørsel 37/38), gåafstand til Sorø by med Sorø Klosterkirke, Sorø Akademi og meget mere.

Historien
Sorø Sø Camping er grundlagt i 1968, hvor pladsen blev opført på en gammel grusgrav.
Den startede som en ganske lille plads, men har i takt med udviklingen vokset sig større og er blevet væsentligt mere komfortabel end udgangspunktet.

Pladsen har bevæget sig fra absolut yderkant af byen til at ligge væsentligt tættere på centrum end det oprindelige udgangspunktet, i takt med byens generelle vokseværk.

Vi – Lone & Martin Wellejus, har ejet pladsen siden december 2006, og i den tid har pladsen gennemgået en gennemgribende renovering, hvilket gør, at pladsen i dag fremstår med moderne og tidssvarende faciliteter, som til fulde lever op til kravene fra den moderne campist.

Pladsen
Vi befinder os i kuperet terræn, hvilket giver pladsen et særligt præg. Sorø Sø Camping ligger smukt ned til Pedersborg Sø, som er den midterste af de 3 søer i Sorø. Sorø Sø mod syd, Pedersborg Sø i centrum, og Tuel Sø mod nord. Der er varieret og egnstypisk beplantning på pladsen, hvilket giver en fin kombination af læ, ro, udsigt til søen og mulighed for lidt skygge på varme sommerdage – det regner forbløffende sjældent i Sorø.

Bad, wifi og grøn energi
Pladsen er 100% dækket af trådløst internet, der kører med en god hastighed, og som er inkluderet i overnatningsprisen. Det samme gør sig gældende for brusebad. Vi opfordrer naturligvis alle til at tænke på og begrænse vandforbruget, og dermed skåne miljøet mest muligt. (Det tager ikke længere tid at blive ren, selvom vandet ”er gratis”)

Al strøm på pladsen er grøn, og kommer fra danske vindmøller. Store dele af vores varme vand opvarmes via solceller og effektive og moderne varmepumper.