©  Foto:

Stilbjerg Sleep & Hygge

Stilbjerg Sleep & Hygge er en rigtig hyggeligt landsted beliggende 4 km fra Varde, og kun en halv times kørsel til det brusende Vesterhav. Stilbjerg har 5 velindrettet lejligheder med plads til hele familien, samt en mini-campingplads med 4 rummelige pladser. Alle gæster hos Stilbjerg har adgang til gårdens smukke have, som er omgivet af frugttræer. Derudover der også plads til hygge, og ro i naturen hos Stilbjerg. 

Stilbjerg Sleep & Hygge er beliggende kun 4 km fra Varde.

Hos Stilbjerg finder I Bed & Breakfast, som består af 5 flotte lejligheder, hvor der kan bo 1-6 personer. Lejlighederne er hyggeligt indrettet, og har gode faciliteter.

En af lejlighederne hos Stilbjerg Bed & Breakfast er blandt andet ”Det gamle hus”. Her er der plads til 6 personer, hvor lejligheden er beliggende i stueetagen. I lejligheden finder I 3 soveværelser, et badeværelse, vaskemaskine & tørretumbler, stue med TV og et stort køkken med opvaskemaskine samt masser af køkkenudstyr. Fra stuen træder I direkte ud i haven med en stor terrasse med havesofa, spisebord og udendørs pejs.

Udover lejligheder tilbyder Stilbjerg også en Mini Campingplads med 4 rummelige pladser til dit telt, campingvogn eller autocamper. Til campingpladserne tilhører pladsens pæne og rene badeværelser med bruser. På campingpladsen kan I nyde den unikke stilhed, som Stilbjerg mini-camping tilbyder.

Selve omgivelser omkring Stilbjerg er smukke, og omgivet af flotte frugttræer. Haven på stedet er tilgængeligt for gæsterne hos Stilbjerg.

Hvis I ønsker at opleve området omkring Stilbjerg, er det tæt placeret på Varde bymidte. Her finder I mange cafeer, restauranter og spændende butikker. Derudover er Stilbjerg også tæt placeret på Ribe og Esbjerg, som helt klart også er et besøg værd.

Cirka en halv times kørsel fra Stilbjerg finder I Vesterhavet. Her er der smukke strande, og mange charmerende feriebyer.