Tambohus Kro

Tambohus Kro - Overnatning

Foto: HORESTA
Overnatning
Hoteller
Adresse

Tambogade 37

7790 Thyholm

Kontakt

E-mail:tambohus@tambohus.dk

Telefon:9787 5300

Tambohus Kro er beliggende på et af de smukkeste steder ved Limfjorden, ved et gammelt fiskerleje lige overfor den lille ø Jegindø. Her finder De et sandt naturparadis med en fred og ro af de sjældne.

Tambohus Kro har 29 dejlige dobbeltværelser med bad/toilet, satellit-TV og telefon, hvoraf mange har udsigt over Limfjorden, samt privat terasse eller balkon. Der forefindes naturligvis også røgfrie værelser.
Tambohus Kro ligger perfekt, hvis man har lyst til at besøge Vestjylland eller Nordjylland. Kroen ligger nord for Struer og Holstebro og syd for Thisted, Hanstholm, Agger (Vesterhavet) og Hurup i Thy.

Er De golfspiller er Tambohus Kro det rigtige sted for Deres næste golfophold eller golfferie. Kroen har greenfree aftaler med følgende golfklubber: Struer-, Holstebro-, Lemvig-, Nordvestjysk-, Harrevig-, Rold Skov-, Silkeborg-, Himmerland-, Blokhus- og Hjarbæk Golfbane.

Er man mere til afslapning, er Tambohus Kro et dejligt sted for weekendophold og kroophold. Familieferie er også ideelt, eftersom vi ligger tæt på attraktioner som: Jesperhus Blomsterpark på Mors, Kystcentret og Jyllands Akvariet i Thyborøn, Hjerl Hede mellem Vinderup og Skive, Holstebro- og Hurup Badelande samt Vesterhavet.

Tambohus Kro er medlem af Danske Kroer og Hoteller og er et af holdepunkterne på Snapseruten - se også www.snapseruten.dkAdresse

Tambogade 37

7790 Thyholm

Facilities

Bar

Egen parkeringsplads

Internetadgang

Mødefaciliteter

Restaurant

WiFi

Åbent hele året

★★★

Bed+Bike Sport

Golf Denmark

Walking Denmark

HORESTA

Small Danish Hotels

Dansk Kroferie

Bed+Bike

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Destination Limfjorden