©  Foto:

Teambuilding, Livø Feriecenter

Naturens stillekupé midt i Limfjorden. Denne ø er et fantastisk valg for afholdelse af teambuilding-arrangementer i utraditionelle og unikke naturomgivelser. 

Livø er et ægte naturparadis der byder på fantastiske oplevelser i det fri hvor man kan vække alle sanser. Der er en varieret natur med et rigt dyreliv. Øen byder på de fleste danske naturtyper med både hede, marker, strand, skov og skrænter langs kyststrækningen. Derfor byder øen besøgende på forskellige aktiviteter, og på idéelle måder at lade batterierne op.

På øen kan man også finde både Købmands Café og Livø Kro.

Livø Feriecenter tilbyder overnatning i en lang række overnatningshuse og luksuslejligheder, hvor der også er mulighed for forplejning - enten leveret til husene eller serveret på øens kro hvor der er mulighed for afholdelse af arrangementer. Desuden kan man også afholde arrangementer i øens forsamlingshus "Kirken" hvor der kan være op til 150 gæster med bar og scene. Alt mad bliver lavet af Kjøgemester & Oldfrue.

Livø er især kendt for økologisk landbrug - hvor der bl.a. dyrkes forskellige kornsorter og hvor ca. 150 Black Angus kvæg står for en stor del af naturplejen. Det er muligt at arrangere en guidet tur via naturstyrelsen, hvor man kan høre om både øens natur og kultur. 

 

Obs: Med Miniline færgen kan man sejle fra Rønbjerg Havn til Livø på ca. 20 minutter.