Grøn oplevelse
©  Foto:

Trekanten

Hos Aalborg Kommunes kulturhus, Trekanten, er mulighederne mange. Her kan du boltre dig både inde og ude, og aktiviteterne spænder over en bred vifte af interessefelter. Dette er et kulturhus for alle!

I Aalborg Øst, tæt på Bundgårdsparken og Rørdal Kridtgrav, ligger kulturhuset Trekanten, der rummer over mange muligheder og oplevelser for alle aldre. Har du lyst til at læse en god bog eller låne en film til weekenden, står husets bibliotek til rådighed, eller har du en idé eller et projekt, du gerne vil udvikle på, kan dette gøres i det kreative værksted, Makerspace – hvor kun fantasien sætter grænser.

Året igennem kan du desuden deltage i arrangementer som koncerter, foredrag, teater og meget andet, og på deres eventside kan du altid følge med i hvilke oplevelser, der venter næste gang. Har du selv en god idé til et kulturelt arrangement, er du mere end velkommen til at kontakte dem og give dit input.

Lækkerier i vente

I Trekanten finder du også Caféen, der står klar til at servicere dig, skulle du blive lækkersulten. På menuen finder du både faste indslag som fx stjerneskud, retter der skifter fra uge til uge og mad ’TO GO’. Derudover kan du også købe både kolde og varme drikke. I godt vejr kan du nyde dine køb i deres hyggelige gårdhave.

Med mellemrum arrangerer Caféen fællesspisning og søndagsbrunch, hvor maden ledsages af kulturelle indslag. Temaet skifter, så her kan du holde øje med Trekantens Facebook og hjemmeside, for at finde lige præcis dét, du bare ikke må gå glip af. Caféen har desuden det økologiske spisemærke i bronze.

Mødefaciliteter

Står du og mangler et lokale til et møde, til din forening, dit band eller andet, så har du mulighed for at booke et af kulturhusets mange lokaler. Her er der både tomme lokaler - der er klar til bevægelse, øvelokaler - hvor du kan slippe din indre musiker løs, helt almindelige mødelokaler og den store sal hvor der er plads til 240 personer. Ydermere kan Caféen leverer bespisning.  

Læs mere om Trekanten i Aalborg…