©  Foto:

Tunø Købmandsgård

På den bilfri ø Tunø er øens eneste dagligvarehandel en vigtig livsnerve for øens beboere. Her kan du året rundt proviantere til dit ophold eller din dagstur på øen eller nyde en kop kaffe og en sandwich i butikkens café.

Frisk morgenbrød og kolde drikke

For det lille øsamfund på Tunø er øens købmand en helt essentiel faktor i at holde samfundet kørende. Med eksempelvis apoteksudsalg, pakkeshop, benzin, olie og gas er det et vigtigt holdepunkt for borgerne med mange funktioner.

Som gæst på Tunø er købmandsgården også et sted, som oplagt vil være en del af dit besøg. Her kan du købe drikkevarer, kolde is, slik og andre gode sager. Og overnatter du i sommerhus, i båd eller på lejrplads, er det her, hvor du kan købe ind til grillen til aftensmaden eller afhente friskbagt morgenbrød.  Eftersom Tunø er bilfri, tilbydes der levering med traktor.

 

Slap af i caféen

I sommerperioden kan du købe frisksmurte sandwiches og en god kop kaffe og nyde dem i caféen. En stor sandwichbolle koster ca. 35 kr, en trekantsandwich koster ca. 25 kr., og det er også muligt at bestille mad til picnickurven eller nyde en is eller kolde drikkevarer i vores hyggelige siddeområde.

Uden for sæsonen tilbydes varm mad og smørrebrød samt buffet til selskaber.

Dagens ret koster 45-75 kr.

 

Få en medalje hos købmanden

Med Kystlandets skattejagt, kan du gå Tunø rundt med et skattekort i hånden og besvare spørgsmål om det du ser undervejs. Skattekortet kan du aflevere hos Tunø Købmandsgård og få en flot medalje som souvenir fra din dag på Tunø.

Der er mange andre spændende oplevelser på Tunø. Du kan finde inspiration til dit ophold på den bilfri ø i denne guide.

 

Åbningstider

Tunø Købmandsgård holder åbent hele året, men åbningstiderne kan variere afhængig af årstid. På deres Facebookside kan du altid holde dig orienteret om, hvornår du kan besøge butikken.