©  Foto:

Tyrkisk Bad og Wellness

Hos Tyrkisk Bad i Holbæk handler alt om velvære og forkælelse. Det unikke bademiljø kombinerer den orientalske badekultur med den mere barske vikingekultur. Her tror man på, at modsætninger skaber velvære: Varme/kulde, vikingekultur/orientalsk kultur eller indenfor og udenfor. 

Atmosfæren er afslappende og venlig, så alle gæster føler sig velkomne. Her tager vi alle hensyn til hinanden. 

Deres hamam er et socialt rum, lige præcis, som det er i et traditionelt tyrkisk bad. Her er der plads til alle, uanset om du er til selvbehandling eller tilkøber en behandling. Derudover tilbydes der også behandlinger i et eksternt massagerum, så man er helt uforstyrret. 

Forkæl dig selv med en bad- og sæbemassage, en rejse ind i den tyrkiske badekultur. 

Hos Tyrkisk Bad respekterer de den enkeltes grænser. Derfor forventes det, at alle gæster er iført badetøj. Nøgenbadning er altså ikke tilladt. Tyrkisk Bad er ikke kønsopdelt, men der er naturligvis separate omklædningsrum til mænd og kvinder. 

Bemærk, at det ikke er tilladt, at være beruset i Tyrkisk Bad, men efter brug af faciliteterne og behandlingerne, kan man købe øl og vin. 

På særlige dage inviteres også børn under 12 år.

Hamam

En hamam er et sekskantet, marmorbeklædt rum, der er opvarmet til 42°. I midten af lokalet er der en stor Hamam-sten, hvorpå skrub- og sæbemassager foregår.

 

Udendørs varmtvandskar og koldtvandskar

Hos Tyrkisk Bad er der to udendørs trækar. Det ene er et koldtvandskar på 10 grader, hvor vandet kommer direkte fra en istidskilde, der har tilført vand til Strandparken siden 1906. Ved siden af står der et varmtvandskar, hvor vandet opvarmes til lige under 40 grader. I hvert kar er der plads til 6 personer. 

 

Svalerum

En dag hos Tyrkisk Bad afsluttes i svalerummet. Her er luftfugtigheden lav og temperaturen moderat, så porerne bliver lukket og kroppen slapper helt af. Fra svalerummet er der udsigt til Holbæk Fjord. 

I svalerummet serveres der the og frugt til alle gæsterne. Derudover kan man tilkøbe vin, øl eller snacks i receptionen. 

Dampbad

Et marmorbeklædt varmt lokale med damp, hvor loftet er formet som stjernebilledet Karlsvognen.

Saunatønde

I den svenske sauna trætønde er der plads til 8 personer. Saunaen er opvarmet til mellem 80 og 100 grader.