©  Foto:

Under Himlen

Kom med til unikke sommerkoncerter under den sydfynske aftenhimmel i den gamle gårdsplads på Spillestedet Harders.

I sommeren 2023 dannede den gamle gårdsplads på Spillestedet Harders, et af Svendborgs smukkeste åndehuller, ramme for et væld af koncerter under konceptet ’Harders Under Himlen’. Og igen i løbet af sommeren 2024, fra juni til sidst i august, præsenterer Harders en stor håndfuld unikke livekoncerter under den åbne sydfynske himmel. Igen i år vil det være muligt at købe mad og lækre drikkevarer i den velassorterede bar.

Koncertformatet ’Harders under himlen’ skal skabe en rar, fortættet og omfavnende stemning for vores koncertgæsterAartisterne, der står på scenen, er nøje udvalgte og de forsøger at skræddersy aftenerne efter, hvad de tror, gæsterne ønsker sig for at gøre aftenen komplet.

Helt unik for Sydfyn

Harders Under Himlen har et format, som skiller sig ud fra alle andre større udendørs koncertformater i hele det sydfynske område. Musikken er hårdt og nøje udvalgt i tråd med den kunstneriske ideologi, som Harders arbejder med til dagligt, om at ville noget med deres publikum.

Der kan købes billetter til koncerterne på Siplletstedet Harders hjemmeside. Billetterne sælges alle enkeltvis og ikke som en samlet billet. Ved alle koncerter vil der være mulighed for at købe mad i gården, og der vil være bar med øl, vin og drinks.