©  Foto:

The Union Kitchen

Hos The Union Kitchen får du morgenmad, engelske "balls" og smagfulde cocktails i klassiske omgivelser. Restauranten ligger i Store Strandstræde i Nyhavn, København.

Hos The Union Kitchen er omdrejningspunktet kødboller – i daglig tale "balls" – i enhver afskygning og med et væld af kombinationsmuligheder til meget favorable priser.

Derudover er også morgenmadsplatter og salater et stort hit, og er det dagen derpå, kan du kaste dig over Bartenders Hangover Burger med spejlæg, hvor et Fernet Branca shot står klar til tage toppen af den værste hovedpine.

Restauranten ligger i Store Strandstræde ved Nyhavn i centrale København, som med sit rå, men polerede udseende spiller perfekt sammen med restaurantens indretning, der består af avisudklip fra 1930erne, jernstole, træborde og retrolamper.

Mad og cocktails

Restauranten The Union Kitchen drives af Paul Muldowney fra Newcastle, som har stået bag flere populære cocktailbarer i København.

Og har man en cocktailbar, så serverer man naturligvis også cocktails på sin restaurant. Derfor kan du bestille cocktails på tap eller få "dagens surprise", som skifter dagligt og bliver serveret i en minishaker.