©  Foto:

Urhøj Camping

Camping ved vandkanten
Fald i søvn til lyden af bølgeskvulp på Urhøj Camping, hvor du får våde fødder, hvis du bevæger dig meget længere mod vest. Helt ned til stranden hviler campingpladsen ud til Storebælt i fire niveauer - langt de fleste af de 400 teltpladser er med havudsigt, eller du kan leje en luksus-campinghytte på 25 m2. Hytterne er bygget på pladsens højeste beliggenhed med en skøn udsigt over Jammerlandsbugten. 

Her er masser af beplantning på campingpladsen, der sikrer læ fra vandet i det naturskønne område, og fra stranden er der super muligheder for fiskeri og windsurfing. Du kan sætte joller i vandet fra stranden, eller du kan vælge bare at tilbringe en dag på langs på den børnevenlige badestrand med egen badebro.

På Urhøj Campingplads finder du desuden alle de moderne faciliteter samt et skønt cafeteria, kiosk, minigolf, stor legeplads, hoppepuder, bordtennis, bordfodbold, bålplads, udendørs skakspil, tv-stue og meget mere – det skorter ikke på aktivitetstilbud til børnene.  
I det bakkede og frodige landskab finder I idylliske bøgeskove og søer, når naturen sætter en visuel og farverig ramme - både på Røsnæs, Asnæs, Reersø og Tissø. Og så ligger Urhøj Camping blot en times kørsel fra København.
Nyd naturen, den friske luft og hinandens nærvær på Urhøj Camping uden at kigge på uret. Her får tiden lov at drive afsted i jeres eget tempo.

Området er præget af historiens vingesus, hvor mange prominente personer har slået deres folder. Vikingekongerne Svend Tveskæg og Harald Blåtand gik i land ved Storebæltskysten og grundlagde Vikingeborgen Trelleborg.

På campingpladsen er de behjælpelige med forslag og inspiration til spændende udflugter i Vestsjælland.

Indkøbsmuligheder:
Gørlev 6 km. Kalundborg 12 km. Høng 18 km. Slagelse 22 km.