©  Foto:

Vesterlandet

Vesterlandet er opstået på baggrund af en stor kærlighed til den smukke by, Agger. I en forfalden ejendom har arkitekten, Søren Sarup skabt et nyfortolket helhedskoncept, der huser 2 smukke, velindrettede hotellejligheder, et kontorfællesskab, en restaurant samt en Iscafé.

Her er virkelig tale om en arkitektonisk perle, hvor øjet hele tiden finder nye æstetiske detaljer at dvæle ved. 

Begge hotellejligheder har et privat gårdrum med udendørs bruser samt består af et opholdsrum med et veludstyret mindre køkken samt et badeværelse. Begge lejligheder er indrettet med danske kvalitetsmøbler.

Vesterlandet ligger blot 150 meter fra Vesterhavet og er omkranset af den vilde og vidunderlige Nationalpark Thy.

Det er muligt at kombinere sit ophold med arbejde, da der kan lejes en kontorplads i kontorfællesskabet i Vesterlandet. Derudover kan man nyde en middag i Vesterlandets unikke Orangeri, hvor restauranten Tri har hjemme. Her tilbydes regionale retter og restauranten har en enkelt Michelin stjerne. Derudover er det muligt at indtage en god middag på Agger Darling samt lytte til en af stedets mange koncerter.

Et ophold i Vesterlandet tilbyder således både en kombination af æstetiske, kulturelle samt ikke mindst naturmæssige oplevelser. Alt sammen lige omkring én, når man bor hos os i Vesterlandet.

Der er mange ting at foretage sig i Agger og omegn: vandreture, cykling, ridning, fiskeri, dyp i havet eller i det mere rolige vand i fjorden, gåture på stranden, forskellige former for surfing samt kajaksejlads. Det er desuden muligt at spille golf eller tage i wellness