Grøn oplevelse
©  Foto:

Vilcon Hotel Strandparken

Smuk udsigt, fred og ro og alligevel tæt på by og motorvej!

Med vores centrale placering i Holbæk midt i landet, er vi et oplagt sted at overnatte for forretningsrejsende, håndværkere og private på gennemrejse.

Fra hotellet er der 45 minutters times kørsel til København og 30 minutters kørsel til Kalundborg.
Morgenmad serveres fra kl. 7:00 i hverdagen og kl 8:00 i weekenden, og vi sørger naturligvis for madpakke, hvis der er behov for dette.

Hotel Strandparken er med sin unikke placering et fantastisk sted at tage hen, hvis I har brug for et velfortjent afbræk fra hverdagen.

Mulighederne er uendelige og om anledningen er et weekendophold med romantisk tid med kæresten, sjov med vennerne eller en miniferie med familien – så har vi de optimale rammer, der kan være med til at gøre Jeres ophold til en succes.

FAKTA OM VÆRELSERNE
Vi har 68 værelser, heraf 4 suiter og 2 handicapværelser. Alle er indrettet med eget bad og toilet, hårtørrer, elkedel til fri kaffe, te og kakao, minibar, telefon, TV og gratis trådløst Internet. En stor del af værelserne har udsigt over fjorden og den smukke park. Enkelte af vores værelser ligger ”en suite” og er derfor velegnede til familier med børn.

Receptionen lukker kl. 23.00.

GOLFBANER
Hotel Strandparken har greenfee aftaler med 10 golfklubber rundt omkring på Sjælland herunder bl.a. Holbæk Golfklub, der ligger blot 10 minutter fra hotellet.
Holbæk Golfklub, er som hotellet, smukt beliggende med udsigt ud over fjorden. Herudover har vi aftaler med 5-6 andre baner, der ligger i en afstand af 20-30 minutters kørsel fra hotellet – og hotellet er således et særdeles attraktivt udgangspunkt for golfspillere på alle niveauer.