©  Foto:

Water of Life / Vin & Vin Brædstrup

Water of Life er din lokale ekspert i whisky, spiritus og vin. I butikken kan du få fremragende, kompetent service fra det kyndige personale. Her afholdes også jævnligt smagninger og andre events, hvor du kan få en unik læring om de gyldne dråber.

Et wonderland for whiskyentusiaster

Midt i Brædstrup ligger denne butik/showroom med et bredt sortiment af blandt andet whisky, gin, rom, vine, cognac, likører, portvin og champagne. De bestræber sig på at kunne levere markedets bedste produkter, inden for disse kategorier til en god pris.

Water of Life hører hjemme på Søndergade i centrum af naturskønne Brædstrup i Bakkelandet nord for Horsens.

Navnet Water of Life skyldes, at ordet whisky oprindelig betyder livets vand. Og det var netop passionen for god whisky, der gjorde, at indehaver Theis Steen Hansen valgte at åbne sin webshop med tilhørende showroom. Om du er til Speyside, Lowland, Danmark eller noget helt fjerde, finder du altid et stort udvalg i whiskybutikken, og sortimentet udvides løbende, så kig gerne forbi ofte og lad dig inspirere af livets vand.

 

Vin til hverdag og fest

Water of Life er blevet en del af Vin & Vin-kæden, og du kan derfor også få glæde af deres store udvalg af kvalitetsvine fra alle verdenshjørner. Her finder du noget for enhver smag – uanset om du er til det søde eller det tørre eller har præference for en bestemt drue. Kom ind i butikken og lad jer vejlede til det helt rigtige køb til netop jeres anledning.

 

Spiritus- og vinsmagninger

Water of Life arrangerer løbende smagninger og andre events til afholdelse i butikken i Brædstrup. Der arrangeres smagninger af både whisky, vin, rom og gin. Smagningerne har et begrænset antal pladser for at kunne værne om oplevelsen af at lære at nyde spiritussen. Hvis du ikke har fået plads på et af vores kurser, tilbyder vi dog også vores service og ekspertise ud af huset og laver private smagninger til f.eks. kunde- eller personalekursusaftener. Ring gerne og lad dig inspirere til dit næste arrangement.

Der arrangeres desuden også jævnligt quizaftener, fredagsbar og andre events. Du kan få overblikket over kommende events på denne side.

 

Nyd en drink i baren eller på tagterrassen

Du behøver ikke at vente til du kommer hjem med at nyde en drink eller et køligt glas vin – der er nemlig mulighed for at slukke tørsten, allerede imens du er der. Menukortet byder på både forfriskende drinks, vin, kaffe, øl og sodavand.

Tag et sprudlende glas bobler med op på tagterrassen om sommeren – eller ryk jer sammen indenfor om vinteren med en varm kop kakao. Baren holder åbent torsdag, fredag og lørdag fra kl. 10.00 til kl. 23.00 – også efter butikkens lukketider.

 

Besøg webshoppen

Har du ikke mulighed for at komme til Brædstrup, kan du besøge Water of Lifes store webshop, der byder på et stort udvalg af kvalitetswhisky og mange andre typer spiritus. Der er også mange danske varianter på de digitale hylder – fra Stauning whisky til lokalproduceret øl og rom.

Meen… vi synes næsten du skal tage turen til Brædstrup. Det er en rigtig hyggelig by med flere andre specialbutikker, flot natur og gode spisesteder.

Du kan finde meget mere inspiration til oplevelser i Brædstrup på denne side.