©  Foto:

Westbrew

Bryggeriet WestBrew har til huse på Bjerggården i Mejls, lige på kanten af Vadehavet. Her brygges der autentisk øl helt fra bunden.

Bryggeriet WestBrew ligger idyllisk på Bjerggården i Mejls, lige ved kanten af det majestætiske Vadehav. Her brygges autentisk øl fra bunden med en passion for kvalitet og tradition. Som en stolt Vadehavs Partner bruger vi de bedste råvarer fra regionen, hvilket gør, at flere af vores øltyper er registreret som ægte vadehavsprodukter.

Vi er dybt stolte af at kunne fremstille et autentisk vadehavsprodukt, selv som et mindre bryggeri. Hver gang vi designer en ny øl, er det med naturen og de fantastiske råvarer fra Vadehavsområdet i tankerne. Dette gør, at vi hele tiden jagter den gode og unikke smag, der kendetegner vores øl.

WestBrew er ikke bare et bryggeri – det er en hyldest til Vadehavet og de rige, naturlige skatte, som området byder på. Vores dedikation til at fange essensen af denne unikke region i hver eneste dråbe øl gør vores produkter til noget helt særligt.