©  Foto:

Whiskey-nørderi: Rundvisning og smagning hos Thornæs Destilleri

Ved du, hvorfor whiskey bliver lagret på træfade? Og har du set en kæmpestor kobberkedel? Kom med på rundvisning og smag den lækre whiskey, når Thornæs Destilleri inviterer indenfor.

Lær alt om whiskey og gin

Kom med ind på destilleriet og se de smukke kobberkedler, hør om træfadenes virkning på spiritussen og lær alt om hvordan whisky og gin produceres, inden der sluttes af med en guidet smagning af de lækre produkter.

Find dato til rundvisning på Thornæs Destilleri.

To timers ren nørderi

Rundvisningen tager dig en tur gennem destilleriet og tøndelageret, hvor der fortælles om alle processerne i produktionen.

For hvordan man kommer fra malt til råsprit? Hvilken effekt har træfadet på råspritten? Hvilke botanicals bruger man i gin og hvordan laver man æblebrændevin? Alt det og meget mere fortælles der om på dette to-timers event.

Thornæs Destilleri afholder rundvisninger hver lørdag kl. 14, og de varer 1,5-2 timer. Prisen er 195 kr.

Så skal der smages

Efter rundvisningen smages der på de gode sager, mens værten guider deltagerne igennem produkternes udtryk, smagsnoter og serveringsforslag.

Derefter vil der være mulighed for at købe lidt godt med hjem fra destilleriets butik.

Besøg Thornæs Destilleri - Nordsjællands whiskeydestilleri.

Nordsjællands eneste whiskeydestilleri

Thornæs Destilleri er Nordsjællands første og (hidtil) eneste whiskydestilleri. Udover whisky produceres der også masser af gin, snaps og æblebrændevin.