Grøn oplevelse
©  Foto:

Zleep Hotel Aalborg

I bydelen Godsbanen, lige ved siden af banegården og busterminalen ligger det moderne Zleep Hotel Aalborg – et hotel der byder på høj kvalitet, god service og hyggelige rammer til dit besøg i Aalborg.

Om du skal til Aalborg på familieferie, på weekendtur med kæresten, til den længeventede koncert eller konference, så får du med en overnatning hos Zleep Hotel Aalborg den hel perfekte beliggenhed. Her er du ikke blot tæt på bus og tog, men også Aalborgs mange muligheder - gågader, seværdigheder, aktiviteter og spændende begivenheder.  

Hotellet favner gennem indretningen Godsbanens rå look, mens stilen er gennemgående klassisk skandinavisk. I de lyse og rummelige værelser indbydes du ikke blot til hvile på kvalitetssengene, men også til en afslappet stund foran tv’et og måske lidt arbejde ved skrivebordet. Har du lyst til lidt ekstra hygge, kan du i hotellets lounge sætte dig til rette og nyde et udvalg af fadøl og lækker vin. Hver morgen kan du starte dagen med deres lækre morgenmad med glutenfri alternativer og det økologiske bronzemærke.

Bæredygtighed på Zleep Hotel Aalborg

Zleep-kæden tager de ansvar for miljøet. De mener, at vi alle har et ansvar for vores klode og at vi skal beskytte og værdsætte vores naturressourcer. Derfor arbejder Zleep Hotels med at reducere madspild til et absolut minimum, ligesom de arbejder med løsninger, der gør det muligt for alle at genbruge så meget som muligt. Når hotelkæden renoverer, er et lavere energiforbrug første prioritet og kæden insisterer på at anvende miljøvenlige produkter i alle dets aktiviteter og kræver det samme af dens leverandører.

Ekstra bonusser

Ankommer du i egen bil er det utrolig nemt at finde en parkeringsplads, da du lige overfor hotellet finder Q-park parkeringshus. Skal du afholde et møde tilbyder hotellet et moderne loungemødeområde med gratis adgang til fladskærm og HDMI-tilkobling.

Læs mere om Zleep Hotel Aalborg i Aalborg...