Efterårsferie i Danmark

Foto: Martin Heiberg - Copenhagen Media Center

Der er et væld af hyggelige (og uhyggelige) ting at give sig til, når efteråret og børnenes efterårsferien i uge 42 rammer Danmark. Her er nogle af de bedste oplevelser, I kan begive jer ud i til efteråret. 

Liste
Kort

Efterårsoplevelser af de store i Sønderjylland

Der er mange måder at opleve efterårsferien i Sønderjylland på. Her er alt for hele familien. Krudt og kanoner, slotte, Vadehavet, Sort Sol, fjordsafari, Genforeningen, sejlture, plukke egne østers og meget mere. 

Jyllandsakvariets ravsafari ved Thyborøn
Foto: Jyllandsakvariets ravsafari ude ved Thyborøn udlånt af Destination Nordvestkysten

Efterårsferien ude vestpå kan noget særligt!

Tag hele familien med på oplevelser ved Vestkysten. Her er der fuld fart på aktiviteter, bl.a. Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, Børnesurfing, Sælsafari, Hajfodring og Nordisk mytologi. Efterårsferien ved Nordvestkysten kan noget særligt! 

Halloween i Tivoli
Foto: Anders Bøggild

Halloween i Tivoli

Hvert efterår bliver Tivoli forvandlet til et fortryllet Halloween-univers med hekse, græskar og lanterner.

Kom og oplev den uhyggeligt udsmykkede have, som traditionen tro har særlige Halloween akti...

Læs mere

Hygge og uhygge hos de fynske attraktioner

Efterårsferien på Fyn og Øerne byder på mange oplevelser - en tur i sommerhus på Fyn i uge 42, så er hele familien underholdt: Uhygge på Egeskov Slot, Halloween i Zoo, en nat i naturen, besøg Den Fynske Landsby i Odense eller pluk æbler i spandevis i æbleplantagerne. Lad dig inspirere her.....

Foto: © Johan Gjøde. Photo: Dennis Borup Jakobsen

Efterårsferie i Aarhusregionen

Efterårsferie i Aarhusregionen byder på masser af aktiviteter for hele familien. Nyd naturens smukke farver, udforsk kulturen, find skønne aktiviteter, lækker gastronomi og hyggelige butikker - og få en masse skønne oplevelser med hjem i bagagen.

Læs mere

Efterårsferie Sydkystdanmark

Der sker virkelig meget i efterårsferien i SydkystDanmark. Her finder du guiden til efterårsferiens mange oplevelser og aktiviteter på Sydsjælland og Møn inkl. bud på overnatning, hvis én dags oplevelser ikke er nok. 

Efterårsferie omkring Roskilde Fjord

Tag på efterårsferie i historiske Fjordlandet. Her finder du inspiration og guides til aktiviteter og oplevelser i Roskilde, Lejre og Frederikssund.

Vilde oplevelser på Lolland-Falster

Efterårsferien på Lolland-Falster er fyldt med sjove oplevelser. Udforsk historien på Middelaldercentret, mød vilde dyr eller oplev den skønne natur. 

 

 

Efterårsferie i Danmark med børnene
Foto: © Niclas Jessen

Flere muligheder...

Brug for mere? Hvis du endnu ikke har fundet det helt rigtige til familiens efterårsferie, kan du finde inspiration og mange flere forslag her.