Gå til indhold
Couple sitting in dunes at West coast, West Jutland
Sømærke
Foto:FlyingOctober - VisitNordvestkysten&Flying October

Vestkysten

Vestkysten ligner intet andet. Den er dragende og særegen. Her finder du rå og rig natur, uendelige horisonter og storslående kontraster i kulde og varme, lys og mørke, stilhed og storm.  

Fra det storslåede Vadehav i syd, til Vesterhavets smukke klitlandskaber, til Nordvestkystens idylliske kystbyer.

Find dit yndlingssted på Vestkysten her. 

VESTKYSTEN app

Vestkysten
Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme

Oplev Vestkysten

Ude vestpå  inviterer naturen dig til at strække øjnene og trække vejret. Lidt dybere. Vesterhavets salt får luften og livet til at smage af mere. Forunderligt og foranderligt.

Hop på cyklen, besøg en nationalpark eller smag på lækre lokale råvarer. 

Cycling at Husby Klitplantage, West Jutland

PÅ CYKEL PÅ VESTKYSTEN

Danmarks nationale cykelrute nummer 1 er en af Danmarks længst markerede ruter og formentlig den mest varierede, udfordrende og storslåede cykeloplevelse i Danmark.

Thyborøn

VESTKYSTENS NATUROPLEVELSER

Naturen på Vestkysten er noget helt særligt og findes ikke lignende i resten af Danmark. Her findes hele to Nationalparker, én Geopark og to Naturparker.

Mad Vestkysten

VESTKYSTENS SPISEKAMMER

Fisk i verdensklasse, saltholdig luft og driftige ildsjæle. Michelin stjerner og stjerneskud. På Vestkysten venter nære madoplevelser i verdensklasse. 

Ude vestpå

Ude vestpå leves og opleves livet på en særlig måde. Her møde Danmark uendeligheden.  Her åbner himlen og havet op. Ude vestpå går solen sidst ned. Her kan du se lyset, mærke mørket og finde meningen. Ude vestpå kommer du tæt på det, der betyder mest. 

Share your wonders: