Deltag i Global Travel Trade Workshop til januar 

25.11.2022
Foto: Torben Kirk

For tredje år i træk holder VisitDenmark en tværnational digital workshop, hvor danske destinationer og virksomheder kan præsentere deres produkter over for internationale turoperatører. 

Danske destinationer og turismevirksomheder har mulighed for at mødes digitalt med salgsagenter og turoperatører fra seks prioriterede markeder, når VisitDenmark holder workshop den 24. og 25. januar 2023. 

Workshoppen er en gentagelse af de sidste to års succes, hvor de danske deltagere gennemførte hhv. 900 og 1.110 møder for at få Danmark med i flere af de attraktive rejseprogrammer. 

Turoperatørerne er vigtige salgskanaler over for turisterne, og opnår man at komme med ind i et rejseprogram, når man ud til rigtig mange turister. Samtidig er det en mulighed for at komme i kontakt med nye målgrupper og gøre opmærksom på mindre kendte sider af Danmark. 

”Med en digital workshop har vi mulighed for at invitere store turoperatører, men også de mere nicheprægede turoperatører med. Det giver salgsmuligheder for mange forskellige danske deltagere. Vi håber, at vi igen i år får en bred repræsentation af danske deltagere på workshoppen, så vi i sidste ende får flere Danmarksprodukter med i rejseprogrammerne,” siger Ninna Seerup, Travel Trade Manager i VisitDenmark for Storbritannien og USA. 

VisitDenmark inviterer turoperatører og salgsagenter fra Tyskland Holland, Frankrig, Italien, Storbritannien og USA til workshoppen, som bliver holdt den 24. og 25. januar 2023. 

Tilmeld dig her senest den 9. december 2022.