Udforsk regionen og grænselandet, hvor du kan besøge Danmarks ældste by. Eller hvad med at vade rundt i en af Danmarks verdensarvsattraktioner og et sandt paradis for fugleelskere?

Ferie i Sydjylland

Holder du ferie i Sydjylland kan du mod øst opleve et landskab af grønne marker og dale, skove og fjorde, der munder ud i Lillebælt. Mod vest sætter Vadehavet med tidevand og den flade marsk sit karakteristiske præg på regionen. Sydjylland er et historisk skatkammer med velbevarede gamle byer, slotte, katedraler og et væld af spændende museer. Det er også hjemsted for Danmark ældste by og hvert år, kan du nyde et udvalg af historiske festivaler og markeder. Sydjylland har altid haft en strategisk vigtig placering og har udviklet en fascinerende historie som resultat. Regionen er også beriget med dramatiske kyst og fuld af historiske og kulturelle seværdigheder - bestemt et besøg værd!

Spændende byer i Sydjylland

Sydjylland byder på mange charmerende og historiske byer. Du kan blandt andet udforske Danmarks ældste by, Ribe, Besøge den gamle kongeby Kolding eller cykle gennem hyggelige Møgeltønder.

Sydjyske øer

Hvad end du er til en af vadehavsøerne eller en udsigt over Flensborg Fjord, er der rig mulighed for at holde en afslappet ø-ferie i Sydjylland.