Heartland Festival ved Egeskov Slot

Eventyrlige oplevelser på Fyn

Fyn

På Fyn finder du gode shoppingmuligheder og et alsidigt kulturliv i øens største by, Odense. Derudover byder øen på charmerende og afslappede småbyer, fine strande og et herligt kuperet landskab. Gå på opdagelse på Danmarks eventyrø eller udforsk Det fynske Øhav med øer i alle størrelser og smukke sunde, bugter og vige.

Odense: H.C. Andersens Fødeby

Foto: Kim Wyon

Fyn inspirerer til aktiv cykelferie

Du bliver fuld af fornyet energi af en cykelferie. Hold f.eks. ferie på Fyn, besøg de hyggelige købstæder langs kysten, og overnat på hyggelige ‘Bed and Bike’-hoteller og vandrehjem. Eller tag cyklen med på øhop i Det Sydfynske Øhav.

Fynske fristelser

Fyn er et sandt mekka, når det kommer til lokale smagsoplevelser. På Fyn får du gode råvarer, kød fra glade dyr, lokalt brygget øl og vin, karakteristiske oste og udsøgte specialiteter, der kan nydes året rundt.

Flere begivenheder på Fyn

Fyn er fin, og det samme er de begivenheder, der er at finde på øen! Besøg bl.a. den Fynske Landsby, Egeskov Slot eller se værker af kendte fynske malere som Johannes Larsen og Fritz Syberg i Kerteminde og Faaborg.

Ideer til overnatning

Hvis du har en overnatning eller to på Fyn, kan du nemt gøre noget særligt ud af det. Når det kommer til overnatningsmuligheder, byder Fyn nemlig på både kroophold og slotshoteller, som begge har helt særlige pladser i Danmarks historie.

Kroophold i romantiske omgivelser

Drømmer du om et pusterum i romantiske og atmosfærefyldte rammer, så prøv et ophold på en af Danmarks charmerende kroer. Enkelte er mere end 400 år gamle, så at indlogere sig på en af disse kroer er næsten som en rejse tilbage i Danmarkshistorien.

Overnat i royale rammer

Der er mange fantastiske slotte omkring Danmark, og nogle af dem er i dag transformeret til hoteller. At overnatte på et slot kombinerer det bedste af det gamle og det nye Danmark, og er en helt igennem fantastisk oplevelse.

Tag på ø-hop i Det Fynske Øhav

Foto: Kasper Orthmann Andersen - VisitFyn