aa strand camping plads

Aa Strand Camping

Foto: Udvikling Assens - VisitAssens
Overnatning
Campingpladser
Adresse

Aa Strandvej 61

5631 Ebberup

Kontakt

E-mail:info@aa-strand.dk

Telefon:64741003

Campingpladsen:

Campingpladsen er indrettet med 150 pladser til campingvogne, autocampere eller telte. Du kan få en plads med udsigt over havet, en plads med skygge eller en stille plads, hvor din hund kan finde ro. Vi har 4 hytter med plads til 4 personer, samt en ferielejlighed med plads til 4/6 personer.

Beliggenhed:

Campingpladsen er smukt beliggende lige ud til Lillebælt. Der er et 70 hektar stort fredet strandområde med flot udsigt over Bobakkerne, dæmningen til Helnæs, Sønderjylland og Als. En campingplads som absolut er et besøg værd. Der er gode læforhold, hyggelige kroge og fra mange af pladserne er der en smuk udsigt over vandet. Området er et af Danmarks absolut bedste fiskedestinationer, når det gælder kystfiskeri.

Aktiviteter:

Det er let at komme helt tæt på naturen, uanset om du er til mindre gåture, vandre- eller cykelture. På Sydvestfyn er der mange små hyggelige veje til en cykeltur i den smukke natur.
Der er rig mulighed for aktiviteter på vandet - kitesurfing, windsurfing eller dykning. Hvis du gerne vil fange en havørred, så har vi Sønderby Klint i fortsættelse af Feddet. 

Priser:

Se priser ved Aa Strand Camping her

 

 
 
Adresse

Aa Strandvej 61

5631 Ebberup

Facilities

Bike Friends

Sidst opdateret af
Udvikling Assens - VisitAssens