©  Foto:

Aalborg Teater

Besøg landets fjerde største teater i Aalborg. Her kan du opleve forestillinger til både børn og voksne, der sætter tanker i gang om stort og småt, mens du er godt underholdt.

Aalborg Teater samler hele Nordjylland med et bredt udvalg af egenproducerede forestillinger og spændende gæstespil. Sæsonprogrammet bevæger sig indenfor mange forskellige genrer og byder på oplevelser for både små og store gæster.

Sæson 2023/2024

Hele året kan du på Aalborg Teater opleve alt fra store klassikere, ny dansk dramatik, storslåede musicals og eventyrlige forestillinger for hele familien.

I år kan hele din familie opleve Astrid Lindgrens smukke univers fra klassikeren Mio, min Mio. Du kan også blive revet med af musikken i musicalen Laser og Pjalter. Begge forestillinger spiller hele efteråret.

I november og december kan du igen opleve hæsblæsende komedie for hele familien, når vi spiller Holbergs Maskerade. Er du mere til i humør til samfundsdebat, så skal du lade dig røre og måske provokere af opsætningen af Glenn Bechs bog Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet.

Se resten af sæsonprogrammet og læs mere om alle forestillingerne her

Scener til livet

I teatersalen er der plads til alle, og der er plads til at tænke. Her lever store tanker om livet og tiden – store spørgsmål. Gå i teateret og bliv klogere, bliv grebet af stemningen eller få endnu mere at tænke over.

På vores scener er vi altid i øjenhøjde med dig, mens vi stræber efter at give dig stof til eftertanke. Og vigtigst af alt: Du er godt underholdt hele vejen igennem.

Smukke rammer på Aalborg Teater

Siden 1878 har teateret ligger, hvor det stadig ligger i dag. Bygningen er en smuk, ældre bygning med finurlige detaljer, der går langt tilbage. Aalborg Teater har to faste scener med hver sit særpræg.

På Store Scene kan du opleve alt fra stort opsatte forestillinger til intense og vedkommende dramaer. I den klassiske teatersal kan du både se og mærke teatrets historie og sjæl.

Lille Scene er derimod teatrets særlige spillerum, hvor rummet kan bygges om alt efter, hvad der skal spilles.

Aalborg Teater har et stort, fast ensemble, hvor de mange dygtige skuespillere giver dig mulighed for at opleve fantastiske forestillinger for enhver smag.

Vil du gerne se lidt mere af teateret? Kom med på rundvisning

Du kan komme med bagom scenen, op at stå på scenen og rundt til alle teaterets forskellige værksteder, mens du hører alt om, hvordan en forestilling skabes fra start til premieredagen.

Der kan arrangeres rundvisninger for grupper alle ugens dage. Det kan du læse meget mere om her