©  Foto:

Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus er et selvstændigt, familie-ejet mikrobryggeri, etableret i 2005 i Aarhus Syd. Bryggeriet tapper øl i flasker og fadøl til salg i butikker og restaurationer. På bryggeriet er der også en bar, hvor der f.eks. inviteres til fredagsbar.

Hovedparten af øllet sælges lokalt

Aarhus Bryghus har mange års erfaring i bryggeri-industrien, baseret på tradition og fornyelse. Aarhus Bryghus brygger øl til nydelse, øl til deling, øl til mad - og sortimentet går fra en international pilsner over India Pale Ale til fadlagret Imperial Stout.

Whisky og Lyng Gin

I august 2016 lancerede Aarhus Bryghus deres første whisky, og sidenhen er flere produkter kommer til under navnet "Spirit of Aarhus". December 2018 lancerede de også en Lyng Gin. Spirit of Aarhus produkterne sælges hovedsagligt fra butikken på bryggeriet, som har åbent i bryggeriets åbningstid. Butikken sælger også deres flaskeøl pakket i kasser eller gaveæsker.

Fredagsbar

Hver fredag kl. 13.00-19.00 slår Aarhus Bryghus dørene op til fredagsbar. Her kan du smage på de mange varianter og nyde øllet både fra flaske og fad. Er vejret godt serverer Aarhus Bryghus gerne øllet udenfor i Baghaven. I forbindelse med fredagsbaren er der fri entre.

Følg med på Facebook eller gå ind på deres hjemmeside og læs mere om de mange aktiviteter.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhusbryghus #visitaarhus #visitaarhusregion