Grøn oplevelse
©  Foto:

Aarhus Hostel og Hotel

Aarhus Hostel ligger i Aarhus-forstaden Hasselager, kun 10 km fra Aarhus midtby. Her får du muligheden for at bo i hyggelige omgivelser og opleve den helt særlige danske højskolestemning.

Hyggelige værelser

Aarhus Hostel tilbyder 36 værelser til henholdsvis 1, 2 og 4 personer. Foruden de 36 værelser har Aarhus Hostel flere hyggelige faciliteter at byde på: spise-/opholdsrum, et gæstekøkken, tv-stue, et billardbord, et vaskerum og et smukt udeområde. 

Fællesfaciliteter

Du finder både opholdsstue og spiseplads i underetagen og begge er til fri afbenyttelse af alle overnattende gæster. I opholdsstuen er der et 40" fladskærms-tv og forskellige brætspil, som ofte er et mødestede for sjove og hyggelige fællesaktiviteter. I underetagen kan I tage et slag billard medens andre kan hygge sig i stueetagen, hvor der er mulighed for at slappe af og smide benene op til en film eller to.

Gæstekøkken

Også gæstekøkkenet ligger i underetagen. Her er der et fælles køleskab, der tømmes og rengøres på forskellige dage, og også god plads til at lave mad på kogeplader og i mikroovn.

Udendørs

Udendørs finder du et dejligt grønt areal, hvor du frit kan benytte grillen, bålpladsen, græsplænen, disc-golfbanen og ellers nyde naturen omkring Aarhus Hostel.

Vaskefaciliteter

I vaskerummet finder du en vaskemaskine og en tørretumbler, og der er et strygejern og strygebræt, som begge frit må bruges.

Book din overnatning på Aarhus Hostel nu.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhushostel #visitaarhus #visitaarhusregion