©  Foto:

Aarhus Øje - en attraktion i Danmarks højeste bygning Lighthouse

Tag rejsen til toppen af Aarhus Øje, hvor du kan opleve en af Danmarks nok mest betagende udsigter. Oplevelsesdestinationen ligger nemlig i Danmarks højeste bygning, Lighthouse. Du kan også tage turen ned i underetagen og opleve en fascinerende udstilling om Aarhus, bugten og biologien - og uanset valg lover vi dig, at du vil opleve noget helt ekstraordinært og uforglemmeligt.

Aarhus Øje er en ny og innovativ attraktion i Aarhus – en oplevelsesdestination, der inviterer dig til en unik rejse gennem tidens lag, fra nederste etage til toppen på 44. etage, hvor den byder på en helt fantastisk udsigt.

Aarhus Øje - et kig fra 142 meters højde

Stig ind i højhastighedselevatoren og mærk suset, når du på under 30 sekunder når toppen af Aarhus Øje, 142 meter over jorden.

Højdepunktet på Aarhus Øje er naturligvis den betagende udsigt fra 44. etage. Fra dette spektakulære udsigtspunkt vil du opleve en panoramisk view over Aarhus Bugten, byens skyline og det omkringliggende landskab.

En udstilling om Byen & Bugten

I underetagen venter der dig en spændende udstilling, der dykker ned i Aarhus' historie. Fra landskabets formning under den sidste istid til byens rolle som vigtig handelsby i vikingetiden og frem til nutiden. Den interaktive udstilling inviterer dig til at udforske, hvordan naturen og mennesker har formet byen gennem tiden.

Udstillingen kombinerer fysisk scenografi, digitale virkemidler og autentiske genstande. Kig gennem vandkikkerten og se, om en af bugtens fisk svømmer forbi. Kryb ind gennem et af de gamle kloakrør, der fører ud til bugten, og oplev, hvor du ender. Sæt dig til rette og nyd en film, der introducerer bugten og byens udvikling fra vikingetiden til i dag.

Højhuset Lighthouse

Lighthouse, som er Danmarks højeste bygning, udgør Aarhus' nye ikoniske mesterværk. Det rejser sig majestætisk på Aarhus Ø og byder alle velkommen til byen fra vandsiden. 

Læs mere om Lighthouse eller planlæg dit besøg i Aarhus Øje her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhusøje #aarhusø #lighthouseaarhus