©  Foto:

Aarhus Taxa

Kom sikkert frem og tilbage med Aarhus Taxa. Om du skal til lufthavnen, på diskoteket eller hjem fra en glad aften i byen, bringer Aarhus Taxa dig både godt ud og hjem.

Kom sikkert frem og tilbage med Aarhus Taxa. Om du skal til eller fra lufthavnen, ud at spise en dejlig middag på en af byens lækre restauranter eller hjem fra en glad aften i byen, så kører Aarhus Taxa dig trygt og sikkert både ud og hjem.

Aarhus Taxa

Aarhus Taxas bilpark spænder over hele registeret fra de miljøvenlige 0-emissions biler til de store transportere, der enten kan medtage kørestol(e) eller køre med op til otte personer ad gangen. Aarhus Taxa er Jyllands største taxiselskab, der råder over mere end 200 biler. Fælles for dem alle er, at de er nye, moderne og altid i velholdt stand.

Bestil en el- eller brintbil

Aarhus Taxa har på nuværende tidspunkt udskiftet cirka en tredjedel af deres taxiflåde med el- eller brintbiler, der ikke udleder CO2 under kørslen. Derfor kan du nu selv vælge, om du vil have en el- eller brintbil eller en almindelig taxa, når du bestiller en vogn. Du kan vælge enten i Aarhus Taxas app eller når du ringer til kundecentret. Tiltaget skal bidrage til at nå Aarhus' klimamål om CO2-neutralitet i 2030.

Kontakt

Ring +45 89 48 48 48 når som helst på døgnet, du har også mulighed for at bruge deres app til både Android og iOS.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhustaxa #visitaarhus #visitaarhusregion