©  Foto:

Aarhus Watersports Complex

At stå på wakeboard er som at stå på snowboard eller vandski, hvor du mærker suset af fartens glæde – en vandsport, som du absolut skal opleve i Aarhus hos Aarhus Watersports Complex.

En kabelbane i hjertet af Aarhus

Aarhus Watersports Complex er en kabelpark, hvor du kan tage del i aktiviteter inden for vandsport med fokus på wakeboard. Og wakeboarding er for alle – uanset køn, alder og erfaring!

Kablelbanen er en miljøvenlig erstatning for de speedbåde, man traditionelt bruger til wakeboarding og vandski. Kablet er 195 meter langt, og der er altid en instruktør til stede til at hjælpe dig. Kablet bliver styret af en operatør, så hastigheden er tilpasset dine behov og ønsker.

Kabelbanen er omdrejningspunktet for foreningen Aarhus Watersports Complex, som samler folk omkring glæden ved netop vandsport. På selve kabelbanen kan du dyrke og udforske forskellige vandsportsaktiviteter såsom; Vandski, Wakeboard, Wakeskate og Kneeboard. 

SUP, Yoga og Sauna

Skulle kabelbanen være for vild for dig, er der også mulighed for Stand Up Paddeling (SUP) kurser, yogahold eller en dejlig tur i den varme tønde-sauna. 

Adrenalinsus under åben himmel

Aarhus Watersports Complex er åben hele sommeren. I oktober, november og december er kabelbanen åben de dage, vejret tillader det. Du har altså rig mulighed for at få et adrenalinsus i Aarhus' nye bydel det meste af året. 

Arrangementer

Hvis du står og skal planlægge et firmaarrangement, en familiekomsammen eller din bedste ven- eller venindes polterabend, kan dette også lade sig gøre hos Aarhus Watersports Complex. Efter aftale kan du leje kabelbanen uden for de officielle åbningstider.

Aarhus Watersports Complex står altid klar med instruktion og udstyr. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhuswatersportscomplex #visitaarhus #visitaarhusregion