©  Foto:

Allehelgen i Den Gamle By

Oplev Allehelgen i Den Gamle By, hvor du kan høre om overtro, dragedukker, mystiske genfærd, giftige planter og meget mere fra blandt andre præsten, gårdskarlene og køkkenpigerne. Deltag i de mange sjove og lærerige aktiviteter, som finder sted hen over hele efterårsferien.

Oplev allehelgen i Den Gamle By i efterårsferien

Uhyggen breder sig i de brostensbelagte gader, hvor blandt andre gårdskarlen, køkkenpigen og præsteenken fortæller gådefulde historier og uhyggelige eventyr fra gamle tider. Du kan høre om overtro, giftige lægeplanter, mystiske genfærd og skumle spøgelser.

Du kan også lave din egen uhyggelige roelygte og høre, hvordan lygterne i gamle tider blev brugt til at skræmme naboerne.

På torvet dufter der af æbleskiver, og i konditoriet er der kaffe, chokolade og kager med historie.

Udforsk mulighederne i Den Gamle By

Du kan selvfølgelig også besøge plantesalget i gartneriet eller festpladsen, hvor du kan prøve luftgynger, dåsekast og keglespil. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i de mange spændende udstillinger som Legetøjsmuseet, ”Aarhus Fortæller” og Dansk Plakatmuseum.

Forkæl dig selv med en af byens mange madtilbud

Der er mulighed for at nyde en lækker flødeskumskage og en varm kop kaffe eller kakao i konditoriet, en frokost i Restaurant Gæstgivergården eller en pølse i pølsevognen.

GRATIS ADGANG TIL DEN GAMLE BY FOR BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR.

Se, hvad andre deler på Instagram

#dengamleby #visitaarhus #visitaarhusregion