Allehelgen i Den Gamle By

I Den Gamle By er der altid sjove og lærerige aktiviteter i efterårsferien. I efteråret kan du igen opleve uhyggen brede sig til Allehelgen, og du kan høre om overtro, spøgelser, genfærd og meget mere fra blandt andre præsten, gårdskarlene og køkkenpigerne.

Oplev allehelgen i Den Gamle By i efterårsferien

Uhyggen breder sig i de brostensbelagte gader, hvor blandt andre gårdskarlen, køkkenpigen og præsteenken fortæller gådefulde historier og uhyggelige eventyr fra gamle tider. Du kan høre om overtro, giftige lægeplanter, mystiske genfærd og skumle spøgelser.

Du kan også lave din egen uhyggelige roelygte og høre, hvordan lygterne i gamle tider blev brugt til at skræmme naboerne.

Udforsk mulighederne i Den Gamle By

Du kan selvfølgelig også besøge plantesalget i gartneriet eller festpladsen, hvor du kan prøve luftgynger, dåsekast og keglespil. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i de mange spændende udstillinger som Legetøjsmuseet, ”Aarhus Fortæller” og Dansk Plakatmuseum.

Forkæl dig selv med en af byens mange madtilbud

Der er mulighed for at nyde en lækker flødeskumskage og en varm kop kaffe eller kakao i konditoriet, en frokost i den hyggelige Winekes Kælder eller varm suppe og en kold øl i ølkælderen.

Gratis adgang med et AarhusCARD

Husk at du får gratis adgang til Den Gamle By og 24 andre museer og attraktioner i Aarhus med et AarhusCARD. Kortet gælder i enten 24, 48, 72 eller 120 timer, og kan købes i Den Gamle By. Med et AarhusCARD får du også gratis parkering ved Navitas og gratis transport med bus og letbane i Aarhus og hele region Midtjylland.

Du kan købe kortet på museet og læse mere om de mange fordele på www.aarhuscard.dk

GRATIS ADGANG TIL DEN GAMLE BY FOR BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR.

#dengamleby #visitaarhus #visitaarhusregionen