©  Foto:

Anneberg Kulturpark - Historiske rammer for møder og events

Anneberg Kulturpark danner rammen om uforglemmelige fester og møder, gastronomi i verdensklasse og mulighed for overnatning i historiske rammer.

Anneberg Kulturpark ligger i smukke omgivelser ned til Isefjorden lige uden for Nykøbing Sjælland.

Oprindeligt er det smukke bygningskompleks opført som et psykiatrisk hospital. I dag er hospitalsområdet omdannet til Anneberg Kulturpark med restauranter, kunstnere, fødevareproducenter, museer og en lang række events året rundt.

I Gæstehuset i Anneberg Kulturpark er der tre mødelokaler:

Sengeafsnittet

Det mindste mødelokale med plads til 16 personer. Det er perfekt til møder, udviklingsseminarer etc. Der er en stor skærm, white boards og egen udgang til den idylliske have. Der er desuden to mindre break-out rooms i tilknytning til mødelokalet.

Dansesalen

Dansesalen ligger på førstesalen i Gæstehuset og har plads til ca. 25 personer til et møde eller ca. 50 mennesker i biografopstilling. Salen har et stort flygel og er oplagt til workshops, undervisning eller oplæg.

Teatersalen

Den tidligere teatersal er sat fuldstændigt i stand og er den perfekte ramme helt til at huse fester, receptioner, store møder og konferencer. Der er plads til ca. 250 personer i biografopstilling og plads til ca. 150 spisende gæster. Teatersalen er smukt indrettet med fotos fra historien i Anneberg Kulturpark på væggene og direkte udgang til haven.

Faciliteter

  • Største møderum (kvm) – 230 m2
  • Antal grupperum - 3
  • AV-udstyr - Ja
  • Udstillingsareal (kvm) – 200 m2
  • Antal mødelokaler - 3
  • Antal personer i største konferencerum - 250
  • Antal hotelværelser - 31

Sov godt

Gæstehuset har 31 værelser og plads til 60 overnattende gæster.

Det kan du glæde dig til

I Anneberg Kulturpark skabes møder med oplevelser. I kan besøge Kunstnerfløjen, hvor der er et galleri og 30 arbejdende kunstnere. Michelin-restauranten, MOTA serverer gastronomi i verdensklasse og Restaurant ERBA bruger udelukkende lokale råvarer i deres italiensk-inspirerede menu.

I kan også få en rundvisning i området eller besøge de forskellige fødevareaktører som f.eks. bryggeriet, Deeper Roots, det økologiske ismærke, Isøre Is eller Dansk Tang, der arrangerer tang-safarier i Isefjorden.

Det helt særlige hos Anneberg Kulturpark

Det helt særlige i Anneberg Kulturpark er, at der er muligheder for at holde alle former for møder, fester, workshops og events. Der er også en kirke med plads til ca. 100 gæster, hvor det er muligt at holde bryllup i romantiske omgivelser. De skræddersyr de forskellige arrangementer, så de passer perfekt til jer.

Brug omgivelserne

Anneberg Kulturpark ligger lige ned til Isefjorden omgivet af smukke skove. Det er også muligt at gå en tur på Kulturstien, der er en sti på 5,8 km., der binder Anneberg Kulturpark sammen med Nykøbing Sjælland og den hyggelige lystbådehavn. Her er også gode cykelruter lige uden for døren og der er lækre strande få minutter væk.